
Gallery Info
Budete potrebovať:
Potrebujeme:
cherry paradajky
jarnú cibuľku
údené tofu
soľ
čierne korenie
Závitky:
1ks šalátová uhorka
lučina
šunka s vysokým percentom mäsa (my sme použili sójovú
)

Postup:
Prichystáme si tofu, nakrájame, v celku podrvíme vidličkou. Necháme chviľku odležať v chladničke. Voľný čas môžeme využiť na krájanie paradjok a cíbikov. Treba dávať pozor aby to bolo nakrjané naozaj na drobno. Paradajky potom pustia šťavu a preto je potom pomazánka taká skvelá!

Zeleninku následne zmiešame s tofu hmotou a dochutíme! Podávame na naších FIBROKI suchárikoch a posypeme čiernym sezamom
.

UHORKOVÉ ZÁVITKY
Postup:
Šunku nakrájame na malé kúsočky a zmiešame s lučinou. Necháme odležať a medzitým si nakrájame uhorku na tenké dlhé pláty. Na tieto pláty natrieme tenkú vrstvu zmesi a rolujeme. Vytvoria sa nám slimáčiky a ak náhodou nedržia prepichnite ho špáratkom
.
