Gallery Info

Budete potrebovať:

  • 150 g kuracích alebo morčacích pŕs
  • 250 g kyslej kapusty
  • 1 jogurt do 3% tuku
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1/2 lyžice sladkej mletej papriky
  • trochu oleja
  • soľ
  • čierne korenie
  • rasca
  • 0,5 litra vývaru

Ako budete postupovať:

V hrnci si rozohrejte olej a pridajte cibuľku. Nechajte ju speniť, pridajte papriku a na kocky nakrájané mäsko. Zalejte vývarom a pridajte korenie. Kapustu prepláchnite, nechajte odkvapkať a pridajte do hrnca. Nechajte 25 minút variť, kým nezmäkne mäsko. Na záver do guláša pretlačte cesnak, pridajte jogurt a nechajte už len 5 minút zľahka prevariť. Hotovo, bone appétit! 🍀

P.S. Knedľu vynecháme a zvolíme radšej varené zemiaky. 😉 Mňam!