
Gallery Info
Budete potrebovať:
- 150 g kuracích alebo morčacích pŕs
- 250 g kyslej kapusty
- 1 jogurt do 3% tuku
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1/2 lyžice sladkej mletej papriky
- trochu oleja
- soľ
- čierne korenie
- rasca
- 0,5 litra vývaru
Ako budete postupovať:
V hrnci si rozohrejte olej a pridajte cibuľku. Nechajte ju speniť, pridajte papriku a na kocky nakrájané mäsko. Zalejte vývarom a pridajte korenie. Kapustu prepláchnite, nechajte odkvapkať a pridajte do hrnca. Nechajte 25 minút variť, kým nezmäkne mäsko. Na záver do guláša pretlačte cesnak, pridajte jogurt a nechajte už len 5 minút zľahka prevariť. Hotovo, bone appétit!
P.S. Knedľu vynecháme a zvolíme radšej varené zemiaky.
Mňam!